Στόχος να αναπτυχθούν οι υποστηρικτικές στη ναυτιλία υπηρεσίες

1/02/2012
Τη σημασία της κάλυψης των αναγκών της ναυτιλίας σε νομικές υποθέσεις και της εν γένει παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών στη ναυτιλία, τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ενώσεως Ναυτιλιακών Δικηγόρων, κ. Γρηγόρης Τιμαγένης, κατά τη χθεσινή εκδήλωση κοπής της πίτας που έγινε στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς.

Ειδικότερα ο κ. Τιμαγένης, μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι: «Σκοπός της Ενώσεως είναι η προβολή των δυνατοτήτων των ναυτιλιακών δικηγόρων του Πειραιά και γενικότερα του Πειραιά ως δικαιοδοτικού κέντρου για τη ναυτιλία αλλά και για την παροχή γενικότερα υπηρεσιών στη ναυτιλία όπως και η συμβολή της στο να αναπτυχθεί ο Πειραιάς ως κέντρο ναυτιλιακών υπηρεσιών.

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο από πλευράς εγκαταστάσεως ναυτιλιακών εταιριών και όλοι πρέπει να συμβάλομε στην ανάπτυξή του και ως κέντρου παροχής υπηρεσιών στη Ναυτιλία, ήτοι δικαιοδοτικών και νομικών υπηρεσιών (Δικαστήρια, Διαιτησία, δικηγόροι), χρηματοδότησης της ναυτιλίας, παροχής μεσιτικών υπηρεσιών στη ναυτιλία, τεχνικών συμβούλων κλπ».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος,ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γ. Γραμματέας Ναυτιλίας, κ. Νικόλαος Λίτινας,Βουλευτές, Εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, εκπρόσωποι εφοπλιστικών οργανώσεων και φορέων που έχουν σχέση με τη Ναυτιλία.

Νοταρά 131,
18536 Πειραιάς

τηλ. 210-4292942

fax. 210-4292948

Αποστολή e-mail
 

[ TOP ]

© Copyright 2006 Piraeus Association for Maritime Arbitration
Login