Το Νέο Δ.Σ. 2015-2017

1/04/2015
 Aπό αριστερά προς δεξιά :
Ανδρονοπούλου Μαίρη, Λιούτα Βίκυ, Πενθερουδάκης Νίκος, Ποθητού Μαίρη, Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος, Λυριντζή Πόπη, Σαρηγιαννίδης Χρύσων, Πουρνάρα Τζένη, Ρακιντζής Λέανδρος, Χατζής Γρηγόρης, Οικονόμου Γιώργος, Παύλου Άγγελος  , Ματθαίου Αντώνης, Βλασσόπουλος Ελευθέριος, Αβραμέας Παύλος, Καπαιτζής Μίκης.
Aπό αριστερά προς δεξιά : Ανδρονοπούλου Μαίρη, Λιούτα Βίκυ, Πενθερουδάκης Νίκος, Ποθητού Μαίρη, Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος, Λυριντζή Πόπη, Σαρηγιαννίδης Χρύσων, Πουρνάρα Τζένη, Ρακιντζής Λέανδρος, Χατζής Γρηγόρης, Οικονόμου Γιώργος, Παύλου Άγγελος , Ματθαίου Αντώνης, Βλασσόπουλος Ελευθέριος, Αβραμέας Παύλος, Καπαιτζής Μίκης.
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης για τη Ναυτική Διαιτησία (www.mararbpiraeus.eu ), που το αποτελούν οι:


Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος : Πρόεδρος
Ρακιντζής Λέανδρος : Αντιπρόεδρος
Πουρνάρα-Βαρδαβίλια Τζένη : Γραμματεύς
Πενθερουδάκης Νίκος : Ταμίας   
Τσαβδαρίδης Αντώνης : Μέλος

Σαρηγιαννίδης Χρυσόστομος : Αναπληρωματικό Μέλος
Ματθαίου Αντώνιος : Αναπληρωματικό Μέλος
Οικονόμου Γεώργιος : Αναπληρωματικό Μέλος
Ποθητού Μαίρη : Αναπληρωματικό Μέλος
Λιούτα Βικτώρια : Αναπληρωματικό Μέλος


Όπως είναι γνωστό, σκοπός της Ένωσης είναι η ανάπτυξη του θεσμού της Ναυτικής Διαιτησίας και της Διαμεσολάβησης  στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Πειραιά.
Η επίλυση ναυτιλιακών διαφορών στην Ελλάδα, με διεθνώς αποδεκτές μεθόδους, άκρως ευνοϊκές συνθήκες και όρους, είναι ικανή να παράγει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με μικρότερο κόστος και ταχύτερα από αντίστοιχες διαδικασίες  σε άλλα ναυτιλιακά κέντρα.
Η Ένωση βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις Ενώσεις των Ναυλομεσιτών των Ναυτικών Τεχνικών Συμβούλων και Εμπειρογνωμόνων καθώς και των Ναυτιλιακών Δικηγόρων,  ώστε να δημιουργηθούν ενημερωτικές ομάδες και να διοργανωθούν ημερίδες με σκοπό την διάδοση στον Ελληνικό και Διεθνή Ναυτιλιακό χώρο των δυνατοτήτων που προσφέρονται στην Ελλάδα.
Οι συνέργειες αυτές, μεταξύ άλλων, συντείνουν στις εθνικές επιδιώξεις για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στο χώρο των υπηρεσιών. Η ανάπτυξη του Πειραιά σε ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια της Ευρώπης δημιουργεί πολλαπλάσιες ανάγκες παροχής υπηρεσιών σε όλους τους τομείς, λόγω της συνεχούς αύξησης διακίνησης επιβατών και εμπορευμάτων.

Πειραιάς 18-04-2015

Νοταρά 131,
18536 Πειραιάς

τηλ. 210-4292942

fax. 210-4292948

Αποστολή e-mail
 

[ TOP ]

© Copyright 2006 Piraeus Association for Maritime Arbitration
Login